POLLINERINGSHAGEN

Pollineringshagen har flyttet til Ekerhovd

Store endringer på gang! Pollineringshagen har funnet sitt sted, og vi har vært på flyttefot i hele sommer. Stedet ligger på Ekerhovd i Øygarden, og er det tidligere kunstnerhjemmet til familien Gjerstad. Et magisk sted med mye sjarm og kjærlighet. Nå håper vi at vi kan føre det videre i deres kreative ånd. På tunet står en kjempestor eik, og har et yrende insektsliv. Hver kveld kan man høre en intens summing i treet.  Vi gleder oss til å bli kjent med stedet, og er sikker på at både folka våre, plantene, moskusendene og knøttfeene, altså biene, vil trives kjempegodt!

Her blir det flere dyr og masse planter etter hvert 😉

Biepaviljongen

Her skal biepaviljongen stå – midt i havet av røsslyng og klokkelyng. Biepaviljongen er en utendørs paviljong hvor vi skal

Les mer

Soppdyrkekurs

Dette har vi gledet oss til lenge! Den 14. mai blir det kurs i inokulering av sopp i trestammer her

Les mer

Honning!

Hva er honning egentlig? Ordet honning kommer fra germansk og betyr `gyllen´ og selv om den kommer i mange nyanser

Les mer