POLLINERINGSHAGEN

Floral leppepomade med peppermynte

Floral leppepomade fra Pollineringshagen er en leppepomade med ingredienser som er rene, økologiske og naturlige. Leppepomaden beskytter og pleier leppene dine, og den er mykgjørende og lindrende. Peppermynten gir en kjølende effekt, og er frisk og rensende på huden. Ringblomsten er dyrket i hagen på Ekerhovd i Øygarden på økologisk vis, og trukket i økologisk olivenolje. Leppepomaden inneholder også økologisk bivoks som har glimrende egenskaper. Den fungerer som et beskyttende lag som forsegler fuktigheten i huden, men som samtidig gjør at huden puster. Bivoks er en høyt skattet ingrediens i Pollineringshagen, og den er helt fantastisk på huden vår.

Denne leppepomaden gir trygghet i hva du smører på leppene dine og den er produsert på Ekerhovd i Øygarden. På denne måten er du med og støtter lokal, småskala og bærekraftig produksjon.

Ingredienser: økologisk bivoks, økologisk dyrket ringblomst infusert i øko olivenolje, øko jojobaolje, E-vitamin, eterisk olje av peppermynte.

🌸🌿 Du finner den i nettbutikken vår eller ta direkte kontakt! 💚

Biepaviljongen

Her skal biepaviljongen stå – midt i havet av røsslyng og klokkelyng. Biepaviljongen er en utendørs paviljong hvor vi skal

Les mer

Soppdyrkekurs

Dette har vi gledet oss til lenge! Den 14. mai blir det kurs i inokulering av sopp i trestammer her

Les mer

Honning!

Hva er honning egentlig? Ordet honning kommer fra germansk og betyr `gyllen´ og selv om den kommer i mange nyanser

Les mer