POLLINERINGSHAGEN

Månedens smak: Ramsløk `Allium ursinum´- vår viltvoksende hvitløk

Pollineringshagen legger stor vekt på å høste fra naturens spiskammers, og i månedsskifte april og mai kan man finne store områder dekket av ramsløk. Ramsløk kalles også for Nordens hvitløk eller vår ville hvitløk. Denne vårplanten fyller skogen med en intens duft av hvitløk. Det er virkelig en skatt, og har flere bruksområder. Vi lager urtesalt av ramsløk, og er nydelig på blant annet laks og egg. De hvite stjerneformete blomstene kan også sankes, men plukk bare litt fordi planten sår selv sine frø rundt seg. Ramsløk og andre løker er flittig besøkt av biene, og inneholder mye nektar og litt pollen.

Ramsløksaltet får dere kjøpt her i vår nettbutikk.

Soppdyrkekurs

Dette har vi gledet oss til lenge! Den 14. mai blir det kurs i inokulering av sopp i trestammer her

Les mer

Honning!

Hva er honning egentlig? Ordet honning kommer fra germansk og betyr `gyllen´ og selv om den kommer i mange nyanser

Les mer

Andel i bikube

Pollineringshagen gir deg muligheten til å kjøpe en andel i produksjonen fra en våre bikuber.

Les mer