POLLINERINGSHAGEN

Soppdyrkekurs

Dette har vi gledet oss til lenge! Den 14. mai blir det kurs i inokulering av sopp i trestammer her i Pollineringshagen. Vi er så heldig å få besøk av Joacim Ask som både er Skogvokter av Matskogen på Landås og som driver Ask Permakultur. Han er forkjemper av grønn kultur, og vil ta oss med inn i sopprikets verden, og forteller oss hvordan man kan dyrke gourmetsopp selv. Tenk så spennende å kunne lage sin egen soppskog, og lage mat av egendyrket sopp etterpå!

Mer informasjon og påmelding her: https://pollineringshagen.no/produkt/inokulering-av-sopp/

Biepaviljongen

Her skal biepaviljongen stå – midt i havet av røsslyng og klokkelyng. Biepaviljongen er en utendørs paviljong hvor vi skal

Les mer

Honning!

Hva er honning egentlig? Ordet honning kommer fra germansk og betyr `gyllen´ og selv om den kommer i mange nyanser

Les mer